loading

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului
www.panisvitae.ro

Prezentul document (denumit in continuare „T&C”) reglementeaza utilizarea website-ului www.panisvitae.ro („Website-ul”), detinut de catre Comasil S.R.L. (denumita in continuare “Comasil”), inregistrata la Registrul Comertului Ialomita, C.U.I. RO3353635, cu sediul in Romania, judetul Ialomita, Slobozia, strada Gheorghe Doja, nr. 2.

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va rugam sa nu accesati acest Website.

Daca aveti sub 16 ani, puteti utiliza Website-ul si serviciile noastre numai cu implicarea unui parinte sau tutore.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează Website-ul o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest Website sunt furnizate în scop de informare generala cu privire la produsele alimentare comercializate de Comasil in general, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Aveti dreptul de a posta recenzii, comentarii sau alt conținut, precum și alte comunicări și poteti trimite sugestii, idei, comentarii, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, invaziv pentru viața privată, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau este altfel dăunător terților și nu constă în sau nu conține viruși software, campanii politice, solicitări comerciale, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Comasil nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Nu garantam in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

Comasil nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Comasil. Societatea nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Comasil nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Website-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Comasil, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul Website-ului nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Societatii în lipsa unor acorduri ulterioare.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Comasil nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Comasil utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Societatea nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul continut al Website-ului, textul, grafica, logo-ul, siglele, pictogramele butoanelor, imaginile, clipurile audio, descărcările digitale, compilațiile de date și software etc.  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Comasil.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastra.

Accesul si utilizarea Website-ului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile legate de specificatiile brandului nostru si a produselor alimentare comercializate.

Utilizarea de spiders, roboți, scrapers sau a oricărui alt mijloc, fie prin utilizarea unui software automat sau printr-un sistem fizic sau mecanic, este strict interzisă.

MODIFICAREA T&C

Comasil isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile aduse, prezentul acord al Partilor va inceta.

DIVERSE

Acordul stabilit de aceste T&C se încheie pe o perioadă nedeterminată de timp.

Aceste T&C sunt guvernate de prevederile legislației române. Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă orice dispută potențială care poate apărea în legătură cu utilizarea serviciilor în conformitate cu aceste T&C.

Atunci când nu s-a putut ajunge la o soluționare amiabilă, orice litigiu care ar putea fi inițiat în legătură cu aceste T&C va fi soluționat de instanțele competente de la sediul Comasil.

Platforma de soluționare on-line a litigiilor rezultate din tranzacționarea on-line (SOL) poate fi gasita aici: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN

Pentru orice intrebari sau solicitari, ne puteti adresa o cerere pe adresa de e-mail: office@panisvitae.ro

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica Cookies
2014-2021 ©Panis Vitae. All rights reserved. Web Design: Light Pixel